<--- Tilbage

Fors. Triax IFA 284 Liniefors. 4x outp 0-12 db. til kabelnetPris: Login
VareNr 340-034
m/Returvej 5-65. Yousee og Stofa godkendt
  Lager Status :  Ikke lager
Triax IFA 284 er en indend√łrs forst√¶rker, som leveres med 4 udgange til fordeling til flere rum i husstanden. Forst√¶rkeren er velegnet til private husinstallationer, som er forsynet med kabel-tv.

Både tilt og forstærkning kan justeres trinvist i niveauer på 0, 6 og 12 dB. Dette sikrer, at forstærkeren kan anvendes i både YouSee og Stofa certificerede anlæg, såvel som anlæg med mindre signalniveauer.

Alt i alt betyder det, at du får en pæn og enkel installation.

Forst√¶rkeren er testet og godkendt af Danmarks f√łrende kabel-tv operat√łrer, YouSee og Stofa. Dette betyder, at du sikkert kan anvende denne forst√¶rker i nye og eksisterende installationer. Da forst√¶rkeren har returvej p√• alle udgange, er der mulighed for valgfri placering af kabel-tv udbyderens internetrouter eller kabelmodem.Forst√¶rkeren er udstyret med huller for montage p√• v√¶g. Alle stik og tilslutninger vender nedad og d√¶kkes af det hvide plasthus, som let klikkes p√• forst√¶rkeren efter monteringen.
Triax har udviklet en ny selvterminerende F-konnektortilslutning. Med udgangspunkt i at give dig frihed og en enkel installation har alle udgange selv-terminerende F-konnektorer. Dette betyder, at du ikke skal tænke over at lukke/terminere de udgange, du ikke anvender i din installation.

Alle priser en eksklusiv moms.
Lager Lager | PŚ vej PŚ vej | Ikke lager Ikke lager